Praktische informatie

Carlien Kloes

Loopbaancoach

Kennismaking

Alle trajecten worden uitgevoerd door loopbaancoach Carlien Kloes. Voor meer informatie over mijn achtergrond lees dan hier verder.

Heb je interesse in mijn dienstverlening of heb je een vraag, laat dat dan weten via het contactformulier. Binnen 24 uur neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of plannen we een belafspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Loopbaancoaching

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder.

Het Zakenstation

Berenkoog 49, Alkmaar

Locatie van de gesprekken.

Alle gesprekken vinden plaats bij Het Zakenstation, Beverkoog in Alkmaar. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer, dan kunnen we ook afspreken bij Het Coachhuis Easy Offices in Alkmaar. Dat is centraal gelegen op loopafstand van Alkmaar Centraal Station. 

Liever een gesprek op andere locatie of online.

In overleg kunnen de gesprekken ook (deels) telefonisch, via beeldbellen of op een andere locatie, bijvoorbeeld op het werk, plaatsvinden. Vanaf 20 km enkele reis vanuit mijn woonplaats breng ik reiskosten in rekening.

Het Coachhuis Easy Offices

Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar

Frequentie gesprekken

De frequentie van de gesprekken wordt in onderling overleg vastgesteld. Vaak is dit elke 2 tot 3 weken. In sommige situaties kan het juist effectiever zijn om een langere periode tussen de gesprekken te laten zodat je meer tijd hebt om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Kosten

Wil je meer weten over de kosten van mijn verschillende diensten?
Lees dan hier verder

Annuleren van afspraken

Een gemaakte afspraak voor een gesprek is niet vrijblijvend. Ik houd tijd vrij en reserveer een spreekruimte voor ons gesprek. Afspraken kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Bij niet tijdig afzeggen breng ik kosten in rekening vanwege de gereserveerde spreekruimte en tijd.

Contactinformatie

Wil je meer weten over onze locaties of heb je nog een vraag?
Lees dan hier verder

Share This