Het A+O fonds Rijk biedt een subsidieregeling voor alle medewerkers die 3 jaar in dienst zijn bij de Rijksoverheid waarbij zij een gratis loopbaantraject mogen volgen t.w.v. 1815,- incl btw bij een erkende Loopbaancoach.

Dit loopbaanadvies is bedoel om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw wensen en kwaliteiten.

Om deel te nemen aan deze regeling hoef je niet weg te willen bij je werkgever, helemaal niet zelfs, elke werkvraag mag worden onderzocht.

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* of werkt bij de Autoriteit Persoonsgegevens en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst bent geweest. De regeling loopt af op 31 december 2024.

* Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Je kunt hiervoor bij mij terecht. Wil je eerst nog weten wat ik precies voor je zou kunnen betekenen? Maak dan eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Share This